Kunstnere 2018

JonZ tager hele vejen fra Isreal for at spille

De er en folk-duo som er drevet af lysten til, at integrere kunst, kultur og passion i deres musik, alt dette er pakket ind i et tæppe af elektroniske undertoner.

 

Lyt og læs mere her:

Hjemmeside

Youtube

Spotify

 

Er du til folkemusik med et moderne tvist, så skal du glæde dig til Trio Wolski!

Trio Wolski består af tre unge musikere som bor i Malmø. Selvom de tre musikere tager udgangspunkt i det traditionelle, er de ikke bange for at bryde med traditionerne og lade sig inspirere af andre genrer.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Inspireret af 60'ernes pigtrådsrock, 70'ernes punkrock og 80'ernes powerpop har Tjavserne siden foråret 2016 taget alle der lystede med bag på knallerten ud i det blå

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Sidst vi havde besøg af Lars Virkli var da han spillede med Tudsegammelt i 2012 - siden har han været en del af gruppen Asbestose. Nu er tiden endelig kommet til, at Lars Virkli står på helt egne ben med debutalbummet Gennemrejse - Kom og lyt på Nakkefestival 2018

 

Lyt og læs mere her:

www.gennemrejse.dk

Youtube

Soundcloud

Så er der Stoner-Rock!

Doublestone  kommer og river jer i håret

 

Lyt og læs mere her:

www.doublestone.dk

Youtube

Bandcamp

Catch The Breeze er Shoegaze, Dreampop og post-punk

 

Du transporteres øjeblikkeligt ind i soniske landskaber, der hæver dig med melodiske temaer der sender gnister, der flyver og splitter mørke i tankevækkende stemninger.

 

Lyt og læs mere her:

www.catchthebreeze.dk

Youtube

Soundcloud

Slumbre er underspillet og subtil musik, der tvinger publikum til at holde kæft og lytte til musikkens fortællinger.

 

I oktober 2017 udgav Slumbre deres debutplade, Bathos. Bathos er musisk lavmælt og underspillet, men lyrikken og vokalens dybe kælen efterlader ikke desto mindre et stort og komplekst udtryk.

Lyrikken er i højsædet og udfolder sig i spændet mellem det konkrete banale og hvad der kan virke som en evig længslen efter en svunden tid, hvor alt var simplere.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Spotify

Androgyn freakazoid. Danmarks underligste musik. Vilde visuelle effekter og en manisk sceneoptræden. Kim Kim laver originalt elektronisk musik og er garant for vilde koncerter.

 

Siden 2013 har Kim Kim udgivet en masse mixtapes og singler, der alle kendetegnes ved deres energiske og eksperimenterende hymner, men hvor de fængende hooks ikke ligger langt fra det sorte mareridt. Da Kim Kim i 2016 udgav sit første album ‘Amulet’, skrev Noisy VICE: The good news: The music is banging. The bad news: The video will make you shit your pants.

 

Det er kendetegnende for Kim Kims koncerter, at publikum ryger ind i et omfattende visuelt univers med dansere og backdrop-visuals, der ligner et afsnit Disney Sjov på et syre. Denne multimedie-tilgang har bragt Kim Kim rundt i hele landet som opvarmning for Lucy Love

samt på anerkendte kunsthaller. I år vandt Kim Kim den prestigefyldte Solo Award på Charlottenborg Forårsudstilling for sangen og musikvideoen til singlen ‘No Ozone’. Videoen, der består af 2.448 blæktegninger lavet i hånden, tog næsten to år at færdiggøre.

 

Vi glæder os til et gensyn fra 2016 med kunstneren og musikeren Kim Kim.

 

 

Lyt og læs mere her:

kimkimyes.com

Facebook

 

Female Forest er fem gode venner fra Ribe, der passende beskriver sig selv som gæve gutter. Gutterne i Female Forest ved dog lige præcis, hvordan en poppet folk/rock sang skal strikkes sammen. De synger og spiller overbevisende, så det er nærmest umuligt ikke at nynne og rocke med til deres fængende melodier.

 

Musikinspirationen kommer fra amerikansk folkpop med en lyd, der får mange til at tænke på Mumford and Sons, The Lumineers og lignende musik. Bandet deltog i 2016 i Emergenza Festival og fik en medvind i selvrealiseringens tegn ved at stå som vindere i Danmark. Medvinden er senere hen mundet ud i et album udgivet i foråret 2017, der nu ligger på samtlige streamingtjenester. Sidenhen har bandet arbejdet på at udvide deres bagkatalog med nye sange og melodier, som lægger en solid base for starten af 2018.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Youtube

Spotify

 

Manila sørger for energi og farve på Nakkefestival. Det nytænkende popband skruer maks op for sanseindtrykkene og helt ned for jantelovsmentaliteten både i deres musik og på scenen. De seks dygtige musikere forstår at lave popmusik med kant - mens de samtidigt forkæler vores øregange.

 

I januar 2017 udkom bandets første Soundcloud single, “Keep On Lying”, som blev ugens kanon på DR-Karrierekanonen. I sommeren 2017 kom så nummeret “Disco” som har ligget nr 1 på Barometerlisten og opnået regulær spilletid på P3 og P6. I April kom så bandets første EP “Overblown” , hvor bandet har forsøgt at presse frække detaljer og kunstnerisk integritet ind under en paraply af pop - deraf navnet Overblown. Bandet forsøger at udfordre rammerne for hvad man som ungt DIY band i København kan og må gøre, samtidigt med at de holder fast i den kollektivistiske, sammenspillende vibe.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Soundcloud

 

Morten Skou Andersen og de mennesker han normalt sammenligner sig med har et finurligt bandnavn. Finurlige er bandets sangtekster ligeså. Denne gang har bandet en stak nye sange med til deres mange fans på Nakkefestival fra deres fjerde album “Boligindretning”. Og så har de har fundet en ny lyd, som kan beskrives som en elektrisk blanding af pop og artrock.

 

Mortens Skou Andersens sange er uden paralleller på musikscenen i dag. Bandet står for en særegen, sarkastisk samfundskritik og upolerede, personlige fremførelser. Teksterne er på dansk. Bandet ligner noget, der er løgn. Kom selv og hør, hvorfor vi er så mange fans af Morten Skou Andersen på Nakkefestival.

 

Lyt og læs mere her:

mortenskouandersen.dk

Facebook

 

Royal  Feet  Factory  er  et  moderne  discoband,  der  med  catchy,  originale

popmelodier  og  vild  energi  og  sceneshow,  fører  publikum  ind  i  en  balsal  af

sexede  stemmer,  glimmer,  sprudlende  dynamisk  musik  og  en festrevolution  af de  forældede  kønsstereotyper. Fødder  og  hofter  sættes  uundgåeligt  i  hed bevægelse,  og  du  vil  føle  det  som  om  du  er  i  selskab  med  et  uægte  barn  af Prince  og  Kiesza.  Om  du  er  mand,  kvinde  eller  noget  helt  tredje  er  ikke afgørende  her

 

Har du  dine  mest  glitrende  dansesko  på  kan  du  være  med i  denne  ekstravagante  fest  med  et  flamboyant  og  androgynt  popnavn. Med  nye  samarbejdspartnere deriblandt  Thor  Finland  (Julias  Moon,  Rosa Lux)  og  Lasse  Lyngbo  (Vinnie  Who,  White  Pony) og  massiv  airplay på  P4 samt  et  imponerende  antal  koncerter  i  ryggen  har  Royal  Feet  Factory skabt sig  et  omdømme  som  et  band,  hvis  fest  du  på  ingen  måde  vil  gå  glip  af.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Spotify

Youtube

 

From a Hermit's Heart optræder med selvskrevne sange af inspirationskilder i stil

med Johnny Cash, Hank Williams og Bob Dylan. Ud fra en old-time tilgang til sangskrivning

er lydbilledet nytænkt med implementeringen af blandt andet trompet.

Musikken gør indtryk på folks følelsesspektrum, lige fra det sørgelige, til det sjove. Vigtigst

af alt har bandet en særlig god energi på scenen, hvor der leveres sange, som sidder fast i

publikum bagefter.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Spotify

Youtube

 

Blå Nætter er mørk lyrik blandet med dansk hygge. Musikken er fængende og har en retro kant med rødder fra der hvor rocken udspringer. Teksterne tvinger en til at høre efter og handler om tanker og følelser, som enhver, der har oplevet livets op- og nedture, vil kunne forstå.

 

Blå Nætter spiller ny, dansksproget, folkpræget rockmusik der kombineret med et blueset tempo skaber en rå og bundærlig rocklyd. Bandet udgav deres første single "Lys Og Mørke" i efteråret 2014 og fulgte op med deres anden single "Åben For Ideer" i februar 2015. Begge singler er blevet spillet på P6 og P4. I 2015 udkom deres EP 'Hvorom Alting Er'.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Spotify

Youtube

 

Whiskeyordnen er et energisk showband, som blander alle de fede dansegenrer i et

virvar af rytmer, toner, farver og tapetklister. Musikken bærer et globalt præg af medrivende

up-tempo funk, afro, balkan og world, men henter inspiration fra hele det musikalske

spektrum. Det er umuligt at stå stille, når frontmanden først har smidt bukserne og slynger

rundt med præstekjoler og aspargessuppe. Ligesom musikken, er også kemien i bandet helt unik, og den kommer til udtryk i en nærværende, hæsblæsende og til alle tider ekstravagant forestilling. Hold godt fast, for Whiskeyordnen kommer og blæser os i Nakken.

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Spotify

Youtube