Drømmer du/I om at optræde på Nakkefestival?

 

Så er her muligheden for at kontakte vores booking-gruppe.

Nakkefestival er en åben festival hvor alle kunstneriske udtryk er velkomne. Vi holder lige så meget af ballonbindere og gøglere som vi holder af musikere og poeter. Når vi kigger de forskellige ansøgninger igennem, lægger vi stor vægt på originalitet og alternative udtryk. Nakkefestival byder på en alternativ atmosfære med sære eksistenser, og lige så sære optrædende. Vi er en festival der er bygget af kreative mennesker som elsker alternativ kultur og musik. Flere af arrangørerne bag Nakkefestival har selv erfaring fra de skrå brædder, og de optrædende betyder hele verden for os. De optrædende på Nakkefestival bliver fundet blandt de ansøgninger vi får ind, og ved hjælp af bookernes eget opsøgende arbejde.

 

Nakkefestival er non-profit, og vi tjener derfor ikke penge på festivalen. Nakkefestival har en vision om at skabe et rum hvor de optrædende dyrkes uafhængigt af kommercielle interesser. Nakkefestivals eventuelle overskud går til velgørende formål. Det betyder derfor også at vi ikke kan tilbyde tarif/honorar for din/jeres optræden, men vi giver naturligvis transportgodtgørelse, forplejning, og gratis adgang til hele festivalen. Der er ingen undtagelser vedrørende tarif/honorar.

Vi gør også opmærksom på at Nakkefestival ikke booker cover/kopi-bands, og at ansøgninger fra sådanne vil blive frasorteret med det samme.

 

 

 

Ansøgninger:

 

Hvis du/I ønsker at optræde på Nakkefestival, kan du/I sende en mail til os på booking@nakkefestival.dk

 

 

Nakkfestival søger altid optrædende!

 

Vi har derfor ikke nogen booking-deadline. Det betyder også at vores bookere altid har travlt, og de kan derfor ikke besvare alle mails. Vi kan dog garantere at alle der sender ind vil blive vurderet. Vi forsøger generelt at give bands svar så hurtigt som muligt. Men vi modtager mange henvendelser og booker helt frem til festivalens begyndelse, og derfor kan et svar godt komme en del senere end ansøgningen om at spille. Da vi modtager mange henvendelser, kan vi ikke garantere at I modtager svar på jeres henvendelse. Men hvis i ikke får svar i år, så prøv gerne igen næste år.

 

Vi ser frem til at modtage din/jeres ansøgning.

 

 

 

Kys i nakken,

Booking-gruppen <3

Information til kunstnere
Nakkefestival