Skrevet af Jeppe og publiceret d. 15. June, 2016

Nakkefestival nærmer sig med flyvende fart og i takt med det skruer vi op for både information og aktivitet!
Vi mangler stadig frivillige til at hjælpe os med at afvikle vores dejlige festival så det kommer der lidt om her:

Samarit
Som samarit kan du førstehjælp, håndtere alt fra glade til alkoholpåvirkede festivelgængeere og de skader de måtte pådrage sig. Vi tænker du har en baggrund sin studerende (eller færdiguddannet) på en sundhedsfaglig uddannelse, eller har viden om førstehjælp gennem anden kilde. Læs mere her
Tilmeld dig her.

Køkkenet og pølseboden
Er du glad for mad, og for at servere det for sultne festivalgæster, så mangler køkkenet og pølseboden stadig et par hænder til at fodre de sultne nakke-mennesker. Læs mere her, og tilmeld dig her.

For uden dette mangler vi stadig også arrangøre til følgende områder; samaritterne, sikkerhed og backstage, alt sammen vigtige poster som er afgørende for at Nakkefestival bliver helt præcist som vi alle kender og elsker det – du kan læse mere om hvad det måtte indebære og hvordan du kan tilmelde dig her.

Udover nyheder som dette kan du også snarligt forvente at se nyt om bands og kunstnere, både her på hjemmmesiden og på vores facebookside.
Husk også at du netop nu kan være med til at deltage i vores konkurence om at vinde en gratis billet til Nakkefestival 2016! Du kan læse mere om dette på vores facebookside, som du finder her.