Skrevet af Jeppe og publiceret d. 17. June, 2016

Det er fredag endnu engang og der er nu kun 39 dage tilbage til Nakkefestival 2016!

Vi kan ikke forestille os en bedre måde at begynde opvarmningen på, end ved at blive introduceret til en ny håndfuld af de optrædende der vil berige vores festival i år.

Balkan Basterds
De danser med dig, fester med dig, holder om dig, lytter til dig og er vilde og voldsomme sammen med dig. Balkan Basterds spiller dansabel musik fra balkanområdet. Dans, skrål og løssluppen opførsel er tilladt og påskønnet, når de går på scenen.

Grusom
Grusom spiller hård stenerrock af den gamle skole tilsat en smule syre, som dengang far var dreng. Du kan se frem til autentiske og ondsindede fortællinger, der stiller spørgsmål ved liv og død, til stærke melodier og et gennemført lydunivers. Det bliver mørke og melanokli, der indhylder Nakke når Grusom spiller. Det bliver uhyggeligt og det bliver smukt.

Verdensmænd
De har rejst ud i verden, og de tager det bedste musik fra alle egne med til Nakke. Rap, balkan, bossa og samba, salsa og cumbia over calypso, dancehall og disco. Blandingen har gjort dette berejste band noget genreforvirrende. Men når Verdensmænd spiller på Nakke vil dette mix skab den helt store dansefest.

Hanuman 5
Hanuman er en hinduistisk gud, også kaldet abeguden. Han er legemliggørelsen af mod, kriger-egenskaber og loyalitet. Med instrumenter som våben indtager Hanuman 5 Nakkefestival og tager jer blidt men solidt i hånden og fører jer gennem et rocket lydunivers inspireret af afrikansk, tyrkisk og indisk folke/stammemusik.

Derudover vil vi også gerne gøre lidt reklame for os selv, idet vi stadig mangler både frivillige og arrangøre! Du kan læse mere om det her og på vores facebookside