Skrevet af Jeppe og publiceret d. 18. July, 2016

Om kun 8 dage og 10 timer går det for alvor løs, og vi åbner for Nakkefestival 2016!

Vi har så småt løftet sløret for de fleste af de fantastiske kunstnere som skal optræde for os i år, og hvis du vil vide mere om dem kan du tjekke vores liste af kunstnere ud her på hjemmesiden eller i det smarte galleri på vores facebookside: Optrædende Nakkefestival 2016

Men Nakkefestival handler jo ikke kun om musik, men også om frirum, fællesskab og gode oplevelser. Og for at vi er i stand til at skabe rammerne for alt dette dejlige virvar, så har vi også brug for hjælpen fra en stor gruppe frivillige. Vi har fundet langt de fleste af dem, men mangler stadig folk der er villige til at give en hånd og hjælpe os med at stable, hvad vi selv syntes, er Danmarks bedste festival på benene. Hvis du kunne tænke dig at være frivllige så kan du læse mere om det lige her, og melde dig til som frivllig her på hjemmesiden.

Som en god lille service announcement kan vi også rapportere at vi nu har solgt over halvdelen af vores partout billetter, så hvis du ikke vil melde dig som frivillig er det en god ide at hapse en billet inden Nakkefestival 2016 går i gang, og det kan du gøre lige her: Place2Book

Til slut vil vi blot sige at den næste uges tid bliver travl og begivenhedsrig, alt i mens vi gør os klar til at byde jer velkommen til årets fest vil hjemmeside og facebook løbende blive opdateret med de resterende kunstnere, programmet, information om transport og meget mere!

Vi glæder os til at se jer!