Skrevet af admin og publiceret d. 25. July, 2016

Nyt madkoncept

Nakkefestival prøver i år et nyt koncept når det kommer til vores køkken. I stedet for 2 varme måltider serveret fra køkkenet til henholdsvis frokost og aftensmad, har vi i stedet i år en løbende servering med sund og varieret vegansk mad. Hvis du vil have andet end vegansk mad har vi stadigvæk vores pølsebod, madevents og kogeøer, som i år vender tilbage større og mere omfattende end nogle sinde før.

Lidt om musik

De allersidste bandsbeskrivelser er ved at være klar. Desværre har vi en besked, der på én gang er trist og glædelig. Det er med enorm ærgerelse, at vi bliver nødt til at oplyse, at King Melodies er blevet aflyst. Dog vil de i stedet komme og spille på næste års Nakkefestival. Den gode nyhed er, at deres tid i programmet bliver fyldt af duoen Parlør.

Praktisk kedeligt

Til sidst har vi også lige en smule praktisk info omkring vores snarligt forstående brag af en festival.
Modsat andre større festivaler er der nogle genstande vi desværre ikke kan tillade på vores lille søde festivalplads.

Derfor, ingen; 

  • Pavilioner
  • Store lydanlæg (med og uden hjul)
    • Dette gælder også store ghettoblastere eller lignende mobile anlæg
  • Alt af glas er strengt forbudt på festivalpladsen – fra alkohol, øl, syltetøj osv. Skal du have noget ind, der er købt i en glasbeholder, må du hælde det over på noget andet først.
  • Ingen vogne eller trækvogne; de må parkeres pænt ude foran pladsen.

Derudover vil vi også gerne bede folk om at tage ekstra hensyn når de slår deres telte op, og sørge for at de slår deres telte op så tæt på andre telte som muligt. På den måde får vi udnyttet mest muligt af den sparsomme teltplads vi har til rådighed. Det er også vigtigt at vores afmærkning af teltområderne bliver overholdt, da barduner eller andet der rager ud på vejene imellem teltene, kan være til gene og fare i tilfælde af eventuelle ulykker, brænde, omtumlede og berusede festivalgæster eller lignende.
Kort sagt, vær praktisk, effektiv, hensynsfuld og fornuftig når det gælder teltopsætning og baggage.

Når alt dette er sagt er der kun tilbage at sige: Vi glæder os sindssygt meget til at feste med jer fra på onsdag, og vi ved allerede nu, at det bliver en fest uden lige!