Skrevet af Jeppe og publiceret d. 17. July, 2017

Nu er der snart kun én uge til at Nakkefestival 2017 begynder, og vi kan slet ikke vente til at feste med jer!

Vi har løbende afsløret årets optrædende, og selvom vi ikke er helt færdige med at hive ting ud af godteposen så har vi besluttet at lægge årets program op til fri beskuelse. De tomme huller vil op til festivalens start blive fyldt ud med de fantastiske kunstnere som vi endnu ikke har afsløret for jer.

Programmet kan i finde lige her: http://nakkefestival.dk/site/?page_id=4225

Ligesom vores forberedelser til årets vildeste fest ikke lader sig standse så gælder det samme billetsalget, så hvis man vil være helt sikker på at sikre sig en billet inden at vi forhåbenligt igen i år bliver udsolgt, så er nu et godt tidspunkt at slå til på!
Vi mangler også stadig frivillige til årets Nakkefestival og håber selvfølgelig at endnu flere af jer vil være med til at hjælpe os med at søsætte årest hyggeligste festival. Man kan finde links til begge dele på hjemmesidens forside.

Tusind nakkekram fra os til jer,
Vi ses i næste uge!