Skrevet af admin og publiceret d. 23. July, 2017

Resident morgen- og lounge DJ:

Paloma Cuesta:

Med en krøllet, spraglet bagtråd indenfor musikkens brug i performancekunst, har Paloma Cuesta spaltet tråden ud i festernes vals og fletter elektroniske, musikalske formater sammen med inspiration fra de jazzede rytmer, de skæve toner, Berlins farvede undergrund og organiske lyde fra sydens syrlige instrumenter.

Oplev musikken som du aldrig har hørt den, når kemien opstår med Paloma Cuesta bag pulten!

Onsdag nat

La Panteras Crew:

Panteras er et DJ-kollektiv, der alle mestrer de dybe, funkede rytmer fra den anden side af Atlanten. Som de selv siger: ”Aint no sleeping on the roots!”
Nakkefolket kan forvente en varm, funkalicious og eksotisk oplevelse når Panteras Crew går på pladerne!

Torsdag nat

Simon Rowdy:

Simon Rowdy er en basal DJ, som nyder musik i de fleste afarter. Man kan dog sige, at funken og discoen er hvor hans opmærksomhed drejer sig mest hen. Han har taget responsen fra sit publikum til sig og bygget en stil op der er hans egen! Glæd dig til at opleve den friske lurendrejer – for han glæder sig i hvert fald til at fyre op for dine membraner!

Morten Handsome & Skinny Beef:

Nu kommer der fløde på kanderne!

Direkte fra Rørvigs klit præsenterer Morten Handsome & Skinny Beef, funky tunes og lumre basslines. Hold fast i dine bukser og få din boogie på, når dette kække makkerpakker får dig op at stå!

Fredag nat:

Kragen:

Jacob Jensen aka DJ Kragen er efter et par år i mørke, klar til et genopstandelses-show, der både vil indkapsle nye og gamle toner fra dubsteppen. Udover sin kærlighed til den dybe bas, favner Kragens vinger også old-school hip hop. Her har vi med en garvet bass-boss at gøre, der uden tvivl vil skabe en fest for alle der deler kærligheden til Dubstep og Hiphop!

Mikkel Mission:

Mikkel Mission påtager sig – hvad han selv vil betegne som den ærefulde opgave, at formidle basmusikken i alle dens vigtigste afskygninger på tværs af tid og tempo. Disse tæller selvfølgelig boblende dubstep, bouncy juke/footwork og buldrende drum n’ bass til de hurtigste fødder.

Han tager sig tid til at bygge en basset stemning op og slukker ikke for skiverne, før Nakkefolkets ben ekser under dem!

Lørdag nat:

Resonant Pole:

Denne fikse gentleman straight outta Nordlædervest spiller prygleren techno, der giver dig lyst til at skure gulvet hele natten. Nakkefestival kan se frem til skandinavisk skovtramp og rytmisk råhed i lange baner. Nu er det tid til at straffe græsset!

SM//420//69:

Følgende Introduktion præsenteres efter drengenes ønske som et digt:

Høvl og hurlumhej

Der vil blive spillet rytmisk musik

Bangeren techno

I digital læder kvantefysik

Fremmer din bevidsthed

Åbner dit tredje øje

Kom nøgen!