Vil du være en del af det crew, der sørger for musikernes ve og vel under festivalen og giver dem et sted at slappe af i rolige omgivelser, inden de skal på scenen og give alt, hvad de har?

Så er Backstage, hvor vi sørger for, at musikere såvel som arrangører kan komme og tegne, male eller bare slappe af under festivalen, lige det rette sted.

 

Arbejdsbeskrivelse: De primære arbejdsopgaver er at sørge for, at der er rent og pænt Backstage: Du skal tørre borde af, feje og vaske gulv, sørge for at skålene med frugt og sødt er fyldt op, og at de bands, der kommer i løbet af festivalen bliver taget godt imod. Du skal kunne snakke godt med alle, så det er en fordel, at du som person er imødekommende, venlig og gerne har et smil på læben. Vagterne ligger både før, under og efter festivalen.

 

Vagttidspunkter: Vagterne er fordelt på to vagter á 6 timers varighed. Hvis du ønsker en søndagsvagt på otte timer, vil du kun skulle arbejde fire timer i dagtimerne under selve festivalen. Vagterne ser  således ud:

08:00 – 16:00

16:00 – 24:00

24:00 – 08:00

 

Hvis du har vagt søndag, ser den således ud:

Søndag: 10.00-18.00 + Onsdag: 12-16