Velkommen til M-Shake, Nakkes evigt festlige formidler af drinks og shots samt morgenmad. Som frivillig medhjælper hos os, bliver du en del af et stærkt team på mere end 30 seje bartendere, der sørger for læskende drikke og højt humør blandt festivalens gæster.

Din fornemmeste arbejdsopgave i M-Shake er at servicere vores gæster, hele vejen fra at modtage bestillinger, udføre disse, som kan være alt fra Long Islands til smoothies, og selvfølgelig modtage betalingen.

Vores medarbejdere arbejder i egen medbragte udklædning i stil efter årets tema og bliver nydeligt dekorerede med UV-maling i barteltet. Vigtigst af alt holder de stemningen høj i og omkring M-Shake.

Vi lægger vægt på at have et team af selskabelige og selvstændige bartendere, som er fyldt med gåpåmod. Vi er ligeglade med om du har erfaring som bartender. Til gengæld skal du være fyldt 18 år og være klar på at sætte dig ind i vores menukort og måde at arbejde på. Du skal være med på at være en aktiv del af forretningen, som sikrer at vi kan holde festival næste år og at vi har et flot overskud at donere til gode formål. Du kommer til at arbejde ca. 17 timer fordelt på 2-3 vagter, fordelt over hele døgnet. I samarbejde med de andre bartendere, samt en ansvarshavende ’afvikler’, styrer I slagets gang i M-Shake.

Vi afholder et informationsmøde i København medio juni. Nærmere info herom følger i din bekræftelsesmail.

Alle M-Shakers mødes desuden til sikkerhedsmøde tirsdag den 25. juli klokken 17.30 på festivalpladsen, hvor I vil blive forberedt på arbejdet med efterfølgende fest for hele festivalens frivilligteam.

Vi glæder os til at se dig!