Som samarit på Nakkefestivalen står man klar til at yde fysisk og psykisk førstehjælp til festivalgængere, medarbejdere og optrædende.


Tænker du at ovenstående er for noget for dig, så læs videre her, og tilmeld til dig som samarit på årets Nakkefestival.

 

Arbejdsbeskrivelse:

Som samarit på Nakkefestival kommer du til at servicere mennesker, der er kommet til skade eller på anden måde har brug for hjælp.  ­Det drejer sig primært om småskavanker, men vi ser også dehydrering, alkoholforgiftninger og alvorligere skader med behov for en tur på skadestuen.

 

Du vil skulle arbejde med at rense sår, forbinde knæ, eller yde psykisk førstehjælp, samt generelt være til stede, hvis uheldet er ude.

 

Der vil altid være en bagvagt med en sundhedsfaglig baggrund på vagt, så du vil altid kunne få råd og vejledning hvis du er i tvivl. Det vil altid være bagvagten som vurderer om der er et behov for at ringe efter en ambulance.

 

Vagter: Samaritterne står klar tirsdag kl 16 til søndag kl 12. Indenfor dette tidsrum vil du få to vagter, som samlet kommer op på 16 timer.

 

Særlige krav: Du er over 18 år, og har kendskab/erfaring med førstehjælp. Vi tænker du er studerende på en sundhedsfaglig uddannelse eller på anden måde har modtaget undervisning i førstehjælp, eksempelvis fra militæret eller som spejder.

Vi forventer at du er serviceminded og ansvarlig. Du skal kunne møde folk med et smil og kunne snakke med alle, og du skal især være god til at lytte.

Det er en betingelse, at du ikke bliver dårlig og skidt tilpas, hvis du ser blod, opkast eller folk, der har ondt.

 

Andet: Du skal være indstillet på, at alkohol er forbudt under vagten og at du møder op ædru og i stand til at arbejde. ­ Og så er godt humør og humoristisk sans en absolut fordel.
PS: Er du sygeplejerske, ambulanceredder, medicinstuderende med klinisk erfaring, eller på anden måde er rutineret i førstehjælp og tænker at du kunne være bagvagt,  så skriv en mail med lidt om dig selv og dine kompetencer så vender vi tilbage til dig.