Workers in Songs

BAND_workersinsongs

Genre: Folk/Country

Workers in Songs er en gammel kending på Nakkefestival.
Bandet optrådte sidst i 2013, men det er bestemt ikke den eneste gang. Workers in Songs er blevet det man godt kan beskrive som en vaske ægte Nakke-klassiker, og det er med stor glæde i både hjerte og sjæl at vi kan præsentere dem igen i år!

”Bandet er ganske simpelt fremragende musikere, der tror på deres numre, hinanden og historien de fortæller. Workers in Songs er et af de bands der skal opleves… De er intense på en scene, men mest af alt er de ægte, oprigtige, tro mod materialet og dem selv.”
Således beskriver Thomas Bech, Roskilde Festival og Gimle, Workers in Songs. Det anmelderroste debutalbum For Grandpa udkom i april 2013 og fremstiller den dybe kærlighed, Workers in Songs nærer til Folk’n’Country-genren. Den spinkle banjo og travende kontrabas gennemsyres af en vanvittig vokal og inviterer dig ind i et univers, hvor sprutten står på natbordet, og pigen er skredet. Den lader dig møde dit eget genfærd på en landevej i Santa Fe og placerer dig på dødsgangen med Kerry Max Cook for en forbrydelse, du aldrig har begået!

 

Links:

Facebook

Youtube