Dancebattle, graffitimaling, bodytwister, toiletpyntning, udsmykning af scener – det er kun få af de projekter, Krea-holdet står for på Nakkefestivalen. I Krea er vi vilde med at udsmykke Nakkefestivalen og sørge for en god stemning. Vi rummer mange forskellige former for kreativitet, det er derfor ikke et krav, at du er en haj til at male graffiti eller andre specifikke ting, da dit engagement og lysten til fællesskabet vægtes højest. I Krea arbejder vi ikke ud fra faste vagter eller et bestemt antal timer, men i højere grad til vores projekter er færdige. Man er hele tiden en del af Krea-fællesskabet, hvor vi hygger os og sammen fører vores projekter ud i livet.

 

Praktisk: Vi mødes på Nakkefestivalen senest søndag d. 23. inden kl. 15 og forlader tidligst festivalen søndag d. 30. juli kl. 17 (vi er flere, der både kommer før og bliver efter – og du er meget velkommen!) Vi holder desuden morgenmøde hver dag kl. 12 under selve festivalen.

 

Derudover holder vi forberedende møder inden festivalen:

  • 18. marts kl. 13
  • 15. april kl. 13
  • 20. maj kl. 13
  • 17. juni kl. 13 (bliver muligvis forlænget til en frivillig arbejds-/hyggeweekend, der i så fald vil strække sig til den 18. juni).

Datoerne her er et udgangspunkt og der vil højst sandsynligt komme nogle ændringer hen ad vejen.

 

Mange nakkehilsner Krea-arrangørerne Ida, Laura, Mikkel, Steffen og Johanne