EKUA

EKUA

Genre: Soul / R&B

EKUA er en sangerinde fra København på 23 år med inspiration i Soul/R&B.  EKUAs musik bærer præg af hendes stemme, med harmoniseringer og emner som hverdagens issues, kærlighed og frihed. Pt. er hun aktuel med sin første musikvideo til nummeret “Gør Kun Det Jeg Vil”. Et let og optimistisk track, som giver dig følelsen af sommer og frihed, og en akustisk version at nummeret Snyd, der i første omgang blev udgivet vinter 2014, men nu er lavet som et remake. Der bliver arbejdet på højtryk i studiet, med udgivelser af nye singler.

Hun har siden vinter 2013 arbejdet sammen med Blær Records, og har i den forbindelse lavet flere numre med musiker og producer PappiMann. Pt. er Blær Records aktuel med deres mixtape og musikvideo, https://www.youtube.com/watch?v=DTdulAOefBA.
EKUA har optrådt i en del år, ligger vægt på et levende oplevelse https://www.facebook.com/video.php?v=10206607185446755&set=t.1464073461&type=3&theater
Du kan se frem til en lækker performance fra EKUA, hvor hun tager dig igennem hendes ydmyge repetoire med lækker vokal og live band.

 

Links:

https://www.facebook.com/officialEKUA?fref=ts