Nakkefestival 20 – Ras Bolding/180°Virvar

RasBolding180Grader

Genre: Synth, goth, electronica, triphop

Nakkefestival fylder tyve, og det fejres med en kombikoncert af Ras Bolding og 180°Virvar, der begge, gennem tiderne, har givet store og populære koncerter på festivalen. Begge navne ser frem til at hylde festivalen og dens publikum.

Ras Bolding er fynbo, fra Odense, men har lidt af en hjemmebane på Nakkefestival, hvor han har optrådt nogle gange. Han befinder sig i et særegent musikalsk ingenmandsland, et sted mellem synth, goth, punk og ødelagte computerspil, rammet ind af futuristisk sceneshow med neon, lasere, røg og strob. Til koncerten agter Bolding at benytte sig af gæstemusikere med tilknytning til Nakkefestivals program og historie.

Tre gange tidligere har 180°Virvar spillet i tusmørket på Nakkefestival. Hver gang har det været en oplevelse – gruppen forener en skizofren blanding af mørk triphop og fest-på-scenen. Selvom 180°Virvar har to anmelderroste plader på CV’et, er gruppen mest af alt kendt for dens ustyrlige hang til konstant at udfordre koncertformatet, hvad angår form, indhold og oplevelse.

Duk talstærkt op ved Store Scene lørdag aften, hvor to af festivalens mest populære navne gennem tiden slår pjalterne sammen for at fejre og ikke mindst sige tak til Nakkefestival!

Links:

Ras Bolding

http://www.rasbolding.com

http://www.facebook.com/rasboldingmusic

180°Virvar

http://www.180gradervirvar.dk/

https://www.facebook.com/180virvar