BLUNT

Blunt

Genre: Heavy/Reggae

Som Danmarks allerførste alternative reggaeband, der blander groovy hård rock og reggae, har BLUNT skabt deres helt egen genre og lyd. I 2015 turnerer de i hele landet med deres spritnye og hårdtslående udgivelse, ”SUGAR DADDY”.

Sugar Daddy har fået fine anmeldelser, og da BLUNT frigav pladen på ATLAS i Aarhus i august, måtte folk afvises i døren. Den nye plade træder nye skridt, men indeholder samtidig den opskrift der har reddet BLUNT sit store nationale publikum; nemlig hård groovy rock n roll og svedig og festlig reggae.

Bandet har været en definerende faktor på den Århusianske live-scene i mere end et årti. De præsenterer en sprudlende blanding af Rock n´Roll og Reggae, som leveres med musikalsk charme og stor energi.
BLUNT er et af Danmarks største undergrundsbands og har gennem deres 14 år på spillesteder og festivalscener skabt fest overalt i landet.

BLUNT er energiske entertainers, der spiller koncerter for publikums skyld, så hvis du skal se ét solidt liveband med masser af hegn og reggae i 2016 er BLUNT et oplagt bud.

Links:

http://bluntband.dk

https://www.facebook.com/Blunt.dk