Balkan Basterds

3

Genre: Balkan

De danser med dig, fester med dig, holder om dig, lytter til dig, bekymrer sig om dig, er vilde og voldsomme sammen med dig, nyder en stille stund og et smukt stykke musik med dig og drikker en kold øl med dig bagefter. Balkan Basterds spiller dansabelt musik fra balkanområdet. De skaber altid en fest og en positiv atmosfære, med smil på læben og kriller i kroppen. Dans, skrål og løssluppen opførsel er tilladt og påskønnet, når Balkan Basterds spiller op.

Orkesteret består af seks unge musikere fra København, som mødtes på MGK i starten af 2012. Bandet består af en sangerinde, en trompet, en saxofon, en sousafon, harmonika og trommer.
Repertoiret består af en blanding af originalmusik, numre fra nutidige bands samt traditionel folkemusik fra Balkanområdet. Bandet plukker de mest fængende numre ud og giver dem deres helt egen lyd. Det vigtigste er, at musikken er dansabel! Her findes både vokal- og instrumentalnumre i vekslende taktarter, og alting leveres med stor energi og kærlighed til musikken.

Links:

https://www.facebook.com/BalkanBasterds/

http://www.balkanbasterds.com/