Genre: Syrerock

Farfars Tobak, kommer fra København og er et ungt psykedelisk rock orkester bestående af Anton Fogt Pedersen på bas, Carl Askehave på leadguitar, Oliver Paluch på trommer og Aske Kloth-Jørgensen på boblelyde på guitar og vokal.

Inspirationen finder man i nyt så vel som gammelt, fra uptempo rockmusik til downer syrerock. Selvom gruppen kun har spillet sammen siden 2016, er der en klar kemi, der flyder deres sammenspil og samarbejde. Musikken giver en meget fyldig og afslappet, men også en meget rå og livlig stemning og kan linkes til både klassisk og eksperimenterende syrerock, klassisk rock og blues.

Deres for nylig indspillede debut album som hedder ”Se På Det Sådan Her” er en super fed blanding af bandets første svar på hvordan syrerock kan lyde, og med nyt materiale på vej, er det næsten garanteret at de kan spille et spillested op. Målet med musikken er dels at få flere lyttere i den danske syrerock genre og dels at være være en del af den bevægelse, der kæmper for at få god klassisk rock (samt syrerock), folk og blues scene tilbage i størstedelen af befolkningens hverdag, Farfars Tobak tror på at, der skal en ny ungdomsbevægelse til, for at føre samfundet tilbage på rette spor, og De tror på at musik fra den danske undergrund kan være med til at gøre dette til en realitet.

Links:
https://www.facebook.com/FarfarsTobak/