Genre: Balkan

SuperTrabant er fuld skandinavisk balkangalskab!

Balkanmusikkens vildskab møder utæmmede eksperimenter når bandet spiller op til dans.

Bandet opstod i København i 2007 da 3 musikere fandt hinanden i en fælles passion for balkanmusikken. Siden da er der kommet flere til, og bandet er vokset til 7 medlemmer med vidt forskellige baggrunde – lige fra en klassisk fløjtenist til en death metal-trommeslager. Det giver en kraftfuld blanding, der går lige fødderne og henfører lytteren til et farverigt og fængende musikalsk univers fyldt med alverdens skæve taktarter, kringlede skalaer og balstyrisk kreativitet.

Størstedelen af musikken skriver bandet selv – men der ryger også en enkelt traditionel melodi med i ny og næ. Kompositionerne udvikles i fællesskab, i frie improvisationer og eksperimenter.

Carina Juul Nielsen – Violin
Anders Bodin – Klarinet
Julius Ditlevsen – Fløjter
Cecilie Holst Markussen – Harmonika & Keys
Petio Petkov – Guitar
André Olsen – El-bas
Thomas – Trommer

SuperTrabant har senest blandt andet optrådt på Global, Loppen og Krudttønden i København for et begejstret publikum. Sommeren 2016 var bandet på turné i Bulgarien og indspillede i studiet hos musiker og tonemester Borislav Zgurovski Tidligere koncerter på Rust, Huset i Magstræde, Godsbanen i Århus, Hijazz i Uppsala, Vildrosfestivalen samt adskillige fester og bryllupper.

Facebook: SuperTrabant