GZHU

 

Genre: Elektronisk garagerock 

GZHU er en vildbasse af en duo, der tager dig på en hæsblæsende tur gennem deres eklektiske og mangefacetterede månelandskab. Maskinpasseren Peter ”GZ” fyrer op for kedlerne under de elektroniske beats, og spiller ellers skæve toner og neanderthal hooks på sine guitarer, mens Liza ”HU” passer bassen, og leverer krigshyl og catchy syng-med omkvæd. GZHU blander med konsekvent inkonsekvens techno, garagerock, hardrock, punk, halvfjerdserrock, dancehall, disco, digital hardcore og bøllerock sammen, alt efter hvad humøret dikterer. Musikken veksler mellem elektronisk kompleksitet, sprøde melodiske forløb og højintense passager, og er både udfordrende og medrivende at lytte til.

GZHU har en indædt tro på at det er umulige er muligt hvis det bliver spillet hurtigt nok, og at alle der vover sig indenfor 100 meter af scenen skal have den bedst mulige fest.

GZHU blev dannet omkring 2012 ovenpå resterne af flere andre bands, og har udgivet en håndfuld fuldlænge albums. I 2017 udkommer de med ”2 MANY DEVILS” på vinyl og stream.

Links:

 
https://www.facebook.com/gzhumusic/