M.E.T.A

META

Genre: Elektropop

Det er skønhed i grimhed. En distinkt lyd af digital og analog – gammelt og nyt. Men først og fremmest er M.E.T.A; Andreas Og Maria. To talenter fra København, hvis passion for musik har lagt grundstenen for resten af deres liv.

Selvom M.E.T.A er et helt nyt navn på den danske musikscene, har begge medlemmer stor erfaring. Maria som sangerinde og rapper i diverse projekter, heriblandt de danske DMA vindere Patchanka; Andreas som medlem af hiphop-duoen Intelligent Pushing, der både har spillet på Roskilde Festival og Danish DeeJay Awards. Sammen har de to brugt år på at øve skrive musik og øve lidt mere. Resultatet: Deres helt egen lyd der staver M.E.T.A.

Andreas og Maria har meget forskellig musikalsk baggrund, men har dog en fælles kærlighed for især Depeche Mode og Portishead.

Man kan beskrive musikken som elektronisk pop, men det er så langt mere end det, og duoen insisterer på at det skal opleves live. Det første der rammer lytteren er den stærke vokal fra den ekstremt talentfulde sangerinde Maria. Dernæst kommer beatet, den tunge bas, og den skarpe guitar; alt sammen spillet live af et hold af professionelle live-musikere. Det er i denne blanding af analog og digital du føler, hører og ser hvad M.E.T.A virkelig er. Det er trip-hop, det er soul, det er rock, det er jazz, pop og punk – og det er alt derimellem.

Duoen lancerede i marts 2014, en crowdfunding-kampagne for at skaffe penge til indspilningen af deres debut ep. Kampagnen var en kæmpe succes med over 70 bidrag fra 15 orskellige lande, og i løbet af sommeren indspillede duoen de 5 sange der nu kan høres på debut EP’en ‘M.E.T.A’.

 

Links:

https://www.facebook.com/musicmeta

http://musicofmeta.com/