Jakob Lykke

JakobLykke

Genre: Poet/Digter/ord-jonglør

Jakob Lykke er en københavner-baseret århusianer, der elsker at skrive alt mellem himmel og ord. Han har altid haft det lidt mærkeligt med at kalde sig selv for poet, da han mener, at det er noget, andre folk bør vurdere. Og det håber han jo så, de synes, at han er.
Jakob har optrådt med Poetry Slam rundt omkring i landet siden 2010 og var i marts 2015 med til den store europæiske slam-turnering SlaMons i Belgien. Han har også siden 2014 ageret arrangør og vært for den nyeste slam-scene i København, Slam i Rummet.
Hans seneste projekt er den interaktive tekstsamling på EfterladenSkaber.dk, som også er hans første digitale udgivelse. Derudover har han udgivet digte i Arkiv for Detaljers ‘zin “A LITTLE LESS CONVERSATION #7: FYLD” og arbejder for tiden på materialet til sin første store udgivelse på tryk: Digtet “2.5x Maskina”.
Der bliver både slammet og læst op af hist og her, når Jakob griber mikrofon-knoglen og kalder til Nakke-gøgl og hyggepoesi. Nå, ja – og så er han glad for sød popmusik og kolde øl.

 

Links:

http://efterladenskaber.dk/