KaSeR og Ren Reflex

f106e5c2-af6a-447c-93fd-eeca8b90de4b

Genre: Hiphop/Rap

KaSeR er en halv Dansk halv Iransk Engelsk sproget kunstner som har boet i Australien. KaSeR bestræber sig efter at levere et tungt, oldschool set ladt med energi og fokus på sprød lyrik og rim teknik.
KaSeR har på nuværende tidspunkt to gratis ep’er ude og er godt igang med den tredie, som bliver gæstet af undergrunds kunstnere som Two Towers, Joseph Agami, MT og Farbeon.

Ren Reflex er et mikrofonrockende, wordcuttende og breakbeatsampleflippende musikgruppe bestående af to MCs, en DJ og en producer, som længe har været del af den danske rapscene. De er kendt for deres uovertrufne rimteknik og kompromisløse politiske indhold. Med langt over 50 koncerter i rygsækken og adskillige optrædener til demoer og piratfester er de garant for fængende og intense liveshows, der kan få folk op ad stolene. I 2009 udgav de debutalbum “Tilbage til Blindgyden” (LP/CD). I 2015 kom opsamlingsalbummet “Revolutionære Gangster Anthems” (digitalt). Deres andet album “På Sammenbruddets Rand” (LP/CD) vil udkomme i sommeren 2016.

Links:

https://www.facebook.com/KaSeRMusic

https://www.facebook.com/renreflex/