______
Den danske indie-pop kunstner Becca debuterede i januar 2025 med EP’en Nordvest Beauty Queen – en hyldest til transformation, alt det uperfekte og følelsen af sommetider at drømme sig væk fra verden og bare være et lille kryb.
Den musikalske kerne er klassisk indie-varme med Beccas melankolske og hæse stemme i centrum. Tekstuniverset er rå og ærlige refleksioner, der smelter sammen i et melodisk og storladent univers med de personlige historier i midten af musikken.
Uma Kabongos lyd flyder let og elegant som champagne – forfriskende og boblende – men med en dybde, der dykker langt under overfladen. Ledet af sanger og sangskriver Uma, træder hun frem som et spirende skud på den danske musikscene. Født i København med kongolesiske rødder, gennemstrømmer kulturarven hendes rige vokal, genreoverskridende lyd og stærke lyrik. Dette kommer til udtryk i en perfekt fusion af jazz, soul og R&B, der forener luksus med glødende intensitet.
Uma Kabongo markerede sig uden tvivl som et friskt pust på musikscenen med sin debut single ‘Intentions Change’ i august 2024, som streamede for over 62.000 verden over.
Som publikum til en Uma Kabongo koncert kan du enten vælge at læne dig tilbage og blive kærtegnet af deres varme, sjælfulde toner, eller lade dig forføre ud på dansegulvet af de pulserende rytmer - der vil efterlade enhver tørste efter mere.
Josefine Amalie Vinther Møller laver musik under navnet Josie Amadonna, med en attitude som på én og samme tid er både charmerende og flabet. Med en dragende stemme og sassy rim tager hun dig med ind i et eksplosivt lydunivers af energiske hiphop- og r’n’b-produktioner.
Josie er opvokset i den lille vestjyske by, Mejrup Kirkeby, hvor ingen skiller sig synderligt ud. Det er dog ikke til at se på hendes spydige raplinjer, som er fulde af power og kærlighed til sig selv. Hendes tekster tager udgangspunkt i egne følelser, og handler om alt fra fest og farver, til når det hele føles ‘Op ad bakke’.
Josies flabede punchlines og konstant skiftende flow-skemaer rammer som en lavine af selvsikkerhed og energi. Hun er helt sin egen, og med en rå ærlighed håber hun at inspirere andre til at tro på sig selv og udleve deres indre ‘bad ass bitch’.
Josie Amadonna’s debut EP udkom d. 14 feb 2025 og er kulminationen af de sidste års arbejde i studiet. Nogle år med store op- og nedture i en branche der aldrig står stille. Det er en fortælling om søgen efter noget større, kun for at opdage, at det vigtigste er at finde hjem i sig selv.
Tanajah er en dynamisk rapper kendt for sine alsidige lyriske færdigheder og energifyldte optrædener. Inspireret af musiklegender kombinerer hun afdæmpet lyrik med en stærk scenetilstedeværelse, hvilket har givet hende titlen “Giver of Good Vibes.” Tanajah udvider fortsat sin indflydelse internationalt og betager publikum med sin positive energi og livlige personlighed.
Tungsind er et doom-projekt fra København, der kombinerer tungt slæbende drone-motiver med angstfremkaldende black metal-riffs, bundet sammen i et kaotisk virvar. En perfekt afspejling af vores nuværende mentale tilstande.
Fusioneret af lo-fi guitar, drømmende synths og jazz trompet, er Full Cry en sirenesang
for dem som forsøger at navigere de eksistentielle have.
Med rødder i henholdsvis jazz og soul og den britiske psych-rock-scene, har indie-pop duoen
skabt et unikt lydunivers, hvor harmoniske vokaler, lo-fi-guitar og jazzet trompet smelter
sammen på forførende vis.
Siden deres debut-EP "Crying, but sexy" (2024), har Full Cry markeret sig som et spændende
nyt navn på den danske indie-scene. Med airplay på P6 Beat, omtale fra KarriereKanonen og
Bands Of Tomorrow, samt koncerter på bl.a. Loppen, Musikcaféen, Råhuset, Stengade og
Uhørt Festival 2024, er duoen allerede godt i gang med at skabe et stærkt fundament.
Inspireret af kunstnere som Fleetwood Mac, Elliott Smith, og Big Thief, har duoen siden skrevet
og udgivet musik, spillet koncerter og arbejdet på deres debutalbum “Baby is the best”, som
udkommer i Juni 2025.
Glæd dig til lige dele magi, ironi og melankoli når Full Cry optræder med deres ærlige sange,
som omhandler alt det svære og fantastiske ved at være i live.
Kata.pult består af forsanger og sangskriver Katarina Bertram, der sammen med Sigrid Kjær,
Kasper Schwartz og Thomas Raahauge Andersen og Emma Bertelsen leverer fløjlsblød,
følsom og sjælfuld indie pop med elektroniske elementer.
Bandets tekster er direkte og livsfilosofiske og handler i høj grad om de personlige problemer,
vi hver især møder i slutningen af 20’erne. Om det så er den store kærlighed,
det at miste nogen, man holder kær, eller om at finde sig selv i en kaotisk tilværelse.
Intet er helligt, og intet er hverken for stort eller for småt til at blive italesat.
Kata.pult har senest vakt opmærksomhed med singlen Lys for oven der var i rotation på P5,
og bliver brugt i dokumentarserien Astrid: Den sidste single på P3 TV.
Nu er de klar til møde publikum på Nakkefestival og spille deres nyligt udgivne EP Kata.log
Fem venner samler nu sine kræfter i folk’n’country-bandet, Cheap Motels.
Tre tidligere medlemmer af folk’n’country-favoritterne Workers in Songs, genbesøger deres sangkatalog og skaber ny musik under navnet Cheap Motels. Med sig har de en rytmegruppe bestående af Rasmus Christian og Troels Hjorth. De strengespillende medlemmer af Cheap Motels har i flere år spillet sammen i bandsene Morgan Helltown & The Lost Cause, The Last Romantic Fool og Merigold, mens Troels har svinget trommestikkerne i det anmelderroste black metal-band, Solbrud.
En trang til at give gamle sange nyt liv og ikke mindst at skrive ny musik har ført til dannelsen af Cheap Motels ud fra asken af Workers in Songs. Bandet har valgt at optræde under nyt navn for at markere, at der er kommet nyt blod til.
Cheap Motels gør sig i anger og håb. I alvor og sort humor, bulder og brag og sjælere. Så glæd dig til en optræden fra et af de mest medrivende live-bands på den danske folk/country-scene.
Cheap Motels er:
Morten Krogh – sang, akustisk guitar og mundharpe
Michael Møller Brodthagen – sang og akustisk guitar
Ulrik Tarp Merrildgaard – sang, el-guitar og banjo
Rasmus Christian Larsen – sang og bas
Troels Hjorth – trommer
Københavnske Spade spiller heavy rock når det er bedst – og værst! Med et solidt fundament i blues og '70'ernes klassiske rock dyder, leverer Spade et energisk og hårdtslående show med stærke originale sange på et højt musikalsk niveau.
Der er dømt fart over feltet, groovy rytmer, sprøde riffs samt twin-guitarer og guitarsoli ad libitum, når Spade sætter stikket i og træder gaspedalen gennem scenegulvet.
Projektet begyndte at tage form under corona-nedlukningen i lige dele frustration over aflyste turnéer og længsel efter en tid med brændende guitarer og flammende kærlighed til musikken. Spade udgøres nu af fire erfarne og dedikerede musikere, som tidligere har slået deres folder i anerkendte rock- og metal bands som bl.a. Solbrud, Demon Head, Orm, Animalize, Sulphurous, Kuo-toa og The Hyle.
Adrian Utzon Dietz - Lead guitar & vokal
Mads Winther Nielsen - Guitar & backing vokal
Rasmus 'Razor' Mejer - Bas
Troels Hjorth - Trommer
Hård rock hvis du har hår nok
Det danske band Patchanka har sparket liv i spillesteder og festivaler i over 15 år
og i 10 lande i Europa. De opstod af askerne efterladt af Manu Chaos uforglemmelige turné med Radio Bemba Soundsystem. Patchanka supportede siden Manu Chao ved to lejligheder - bl.a. i et udsolgt KB Hallen.
De seks medlemmer af Patchanka, som betyder 'festens klimaks', er en meget
blandet flok med rødder, der strækker sig så langt som til Libanon, Indien, Italien, Spanien og Danmark. Blandingen af bandmedlemmerne har stor indflydelse på
det musikalske udtryk, og en koncert med Patchanka er som at pakke rygsækken til en rejse gennem kontinenter: Punkrock, reggae, ska, og balkan - og alt derimellem – men med en udpræget nordisk lyd, som opfanges i gaderne i
deres hjemby København.
Bandet er kendt for sine vilde og dansable live-shows - tilbage i 2014 lykkedes det bandet at vinde en Danish Music Award for Best World Live Act.
Patchanka har gennem alle årene været tæt knyttet til Nakke Festival. Ikke nok med at de har spillet her en håndfuld gange, de fleste af medlemmerne er vokset op i området omkring Nakke
Lars logo er et elektronisk musikprojekt der udforsker repetition gennem droner, fragmenterede rytmer og feedback loops.
FARMAND sparker post-cringe æraen i gang med en spraglet, dansabel, punket, ud-over-stepperne-inciterende og fandens flink lyd: Baslinjer i hoftehøjde, insisterende buldertrommer, skærende guitar, fyldige synth-licks og en nærmest kriminelt intenst vokal.
Alt sammen pakket ind i et eksplosivt show med useriøse indslag, skrupskøre scenestunts og fuld fart fremad (dyt dyt)
Kæmpestore hjerter, kæmpestore fornøjelser
Jagten er gået ind for det anerkendende nik og den blankpolerede lykkefølelse. Bevæbnet med skåltaler til livet og et ufravigeligt glimt i øjet, bliver der bygget babelstårne fra stenbroen op til himlen, så englene synger, og følelserne får frit løb.
Hjerne, hjerte og mellemgulv aktiveres i en elektronisk og kompromisløs suppedas, som bedst kan beskrives som spidsfindig hiphop, når Cillian Murphy og Jonas Holmark slår pjalterne sammen og skaber. Resultatet er et grynet polaroid fra voksenlivet. Et sammensurium af de ting duoen hører, ser, tænker og føler, der nænsomt men håndfast presses sammen til en Maggi-terning af bevidst nærvær med et let flakkende blik og antydningen af ufortyndet eufori.
Det er lyden af en MUS-samtale med skæbnen. En psykologsamtale i andenperson, der stedvis rammer lytteren med en “nå ja”-åbenbaring som lyden af 1000 tiører, der rammer på floor. Frit Løb skildrer 30’erne med liveband på scenen i form af Mikkel Westergaard Larsen (Artifact Collective, Gains) på guitar og Nicolai Karl Madsen (Lyst, Down To None) på trommer.
Frit Løb laver voksende musik, der med en kompromisløs lyd balancerer det skrøbelige og det hårde med det organiske og det elektroniske. Det har kastet supportshows af sig på anerkendte venues som Lille Vega, Pumpehuset og Loppen, ligesom bandet har spillet som hovednavn på Bygningen i Vejle og til Folkely Festival i det forgangne år.
HVEM ER DENNE EMILIO HESTEPIS?
Emilio er født og opvokset i Århus og har en magistergrad i litteraturhistorie. Kort sagt: alle de overflødige papirer er på plads. Han er kendt for absurde numre om hverdagens små udfordringer, og så er han med det litterære mixtape “Bygget kun 4 læsehest” blevet enhver bibliotekars våde drøm. Senest har han udgivet Danmarks første sci-fi rapsical “Hjertets mekanik”, som handler om kærlighed og kunstig intelligens.
Ikke den første indskydelse, men den næste. Ikke det første rum, men det andet. Når man ikke følger den første indskydelse, vokser reaktionstiden, og rummet omkring tankerne bliver større.
Den nye danske duo Det Andet Rum dyrker øjebliksbilleder, stemninger og portrætter, i ønsket om at skabe plads til eftertænksomhed og fordybelse.
Det melodiøse og fortællende kommer fra Morten Jacobsens elbas, der med et væld af pedaler væver sangene op som et patchwork af bas-sekvenser, og Kristoffer Tophøjs beat-orienterede trommespil enten kommenterer på eller fletter sig ind i det hele billede. Både i studiet og til duoens koncerter er musikken lige dele fri improvisation og fast form.
“... Og det er ikke et lukket rum. Ikke et lukket selskab. Det Andet Rum gør dig verdensåben og er som sådan mere et middel til udsyn end en opmærksomhedskrævende genstand i sig selv. ... Mens jeg sidder her i sommersolen, er jeg lykkelig for, at jeg fandt Det Andet Rum og gik derind." - Tue Kofoed-Enevoldsen, vært på podcasten Filosofisk Folkeparti
FARMAND sparker post-cringe æraen i gang med en spraglet, dansabel, punket, ud-over-stepperne-inciterende og fandens flink lyd: Baslinjer i hoftehøjde, insisterende buldertrommer, skærende guitar, fyldige synth-licks og en nærmest kriminelt intenst vokal.
Alt sammen pakket ind i et eksplosivt show med useriøse indslag, skrupskøre scenestunts og fuld fart fremad (dyt dyt)
NONOIA er et energisk og kompromisløst band, der laver psykedelisk rave-metal.
Forvent vild energi når de 6 bandmedlemmer slår sig løs på scenen
Er du vild med musikalsk in your face attitude og er åben overfor genre-sammensmeltning er NONOIA bandet for dig
Et sted mellem soundtracket til en thriller og en mavepuster i en moshpit findes lyden af den københavnske alt-rock kvartet Sunraker, der med rødder i post-punk, shoegaze og soundscaping har cementeret et storslået lydunivers, hvor melankoli møder momentum.
I hjertet af Sunraker står forsanger og komponist Sophus Alf – bedre kendt af gamere verden over for sin komposition af det prisvindende soundtrack til computerspillet Deep Rock Galactic. Hans baggrund i klassisk, rock og filmmusik bløder naturligt ind i Sunrakers lydunivers, der trækker tråde til legendariske acts som The Cure, Mew, Jeff Buckley og Deftones.
Efter to singler og en anmelderrost live-EP løfter Sunraker nu sløret for deres kommende debutalbum, der lander til efteråret. Albummet har været længe undervejs og markerer begyndelsen på en ny æra for bandet – en sonisk rejse, hvor introspektion og desperation mødes i et alt-rock-univers, der både høres og mærkes.
Sunraker opstod i 2022 i et krydsfelt af gamle musikalske bånd og nye kreative energier. Foruden Sophus Alf består bandet af Louie Sears (lead guitar), Mikkel Skibbye (trommer) og Lasse Mortensen (bas) – fire musikere forenet af en fælles fascination af efterklangen fra post-punkens skygger og 90'er rockens emotive støj.
Glæd dig til et brag af en fest, når TrypicalCumbia for første gang besøger Nakkefestival! Bandet fortolker cumbia-genren, som har sin oprindelse i 1950'ernes Colombia, men som i dag er en udbredt genre i hele Latinamerika. Cumbia er for alle! Og den er perfekt til fest – sensuel, modsætningsfyldt og sprællevende. Så husk at smøre danseskoene og pak dine bedste moves i bæltetasken, for det her bliver en uforglemmelig oplevelse 💃✨
Trypical Cumbia spiller et mix af nøje udvalgte sange og instrumental musik fra Colombia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien samt egne kompositioner.
Mambe & Rødderne er fartøjet.
En dans mellem stjernestøv og våd muld.
Vi er det mystiske. Det dansable.
Vi er roden, der gennemborer himlen.
Vi er månegade og solgade,
krydsende hinanden i det store tomrum.
Vi er melankolske jaguarer
ombord på et ceremonielt rumskib.
Små gudevæsener, svævende
i den store tavshed.
Men junglen følger os.
Den hvisker i vores ører:
"Glem ikke, hvor du begyndte."
Mambe & Rødderne er mere end musik – det er en rejse.
En sonisk ceremoni, hvor rå energi møder dyb spiritualitet,
hvor rødderne fra Latinamerika flettes sammen med nordisk bas og globale rytmer.
Vi inviterer dig med ombord.
Vil du rejse med os?
Isogenic er et københavnsk alt-pop-band, hvor elektroniske teksturer smelter sammen med rå følelser og skaber et mørkt, men lysende lydunivers. Musikken er blevet beskrevet som “hvis James Blake lavede rock” – et sted mellem det minimalistiske og det storslåede, det intime og det ekspansive.
Bandets lyd er en rig blanding af glitrende synths, præcise beats og dynamiske vokalpræstationer, der balancerer sårbarhed med styrke. Men det, der for alvor adskiller Isogenic fra mængden, er deres frygtløse udforskning af seksualitet og begær. Gennem både tekst og lyd dykker de ned i intimitet og grænser – og giver et ærligt, ufiltreret blik på menneskets mere sårbare sider.
Siden debut-EP’en Diffraction i 2021 – en udgivelse, der kredsede om undertrykkelse og frigørelse – har bandet skærpet deres fokus på længslens kompleksitet: den slags begær, der både befrier og forstyrrer. Med singler som Complex Pleasures og Iris, som begge undersøger seksualitetens kraft og nuancer, har Isogenic markeret sig som et band, der tør bevæge sig dybt ind i følelserne.
I september 2025 udgiver Isogenic deres debutalbum – en sanselig rejse ind i længsel, fristelse og seksuel frigørelse. Albummet fortsætter bandets udforskning af et elektrisk lydlandskab, hvor begær både forvandler og opsluger.
For Isogenic er musikken en vej ud af frygt, skam og tomgang – og en omfavnelse af det menneskelige i al dets intensitet, følsomhed og begær
Hvad sker der, når C.V. Jørgensen tager en øl med Jungle og ringer til Lars HUG for at jamme med Rugsted &
Kreutzfeldt?
Måske noget i retning af Vild Hest – et dansksproget popprojekt, der rider ud af komfortzonen med lige dele groove,
nostalgi og legelyst.
VILD HEST blev dannet på Vesterbro i København i 2023 og består af en kvartet, der har spillet sammen på kryds og
tværs i forskellige konstellationer siden teenage-årene. Vild Hest har siden sendt tre singler ud i verden som optakt til
EP’en ‘Taber’, der lander den 28. juni 2025.
De fem numre balancerer funky synths og guitardrevne hooks med tekster, du både kan synge med på og grine lidt af.
Det er voksen pop uden voksenfilter – med selvironi, overskud og rytmer, der både rammer hjernen og fødderne.
Musikken er er co-produceret af Noah Rosanes, der tidligere har arbejdet sammen med store danske indie darlings
som f.eks. Nelson Can.
Vinterbarn blev født på en råkold dag i februar, i den kolde kulisse, som verden kan være.
Vinterbarn spiller dansksproget indie pop-rock, med underfundige tekster og et lydunivers, skabt til at indfange den melankolske stemning fra de sene nattetimer i storbyens gader. Med nærvær og nerve rækker Vinterbarn ud over scenen, hvor de danner rammen for et univers af drømmende fortællinger fra en verden i apati og afmagt - men med glimt af håb og varme. Gennem bløde guitarriffs, melodiske basgange og en kraftfuld vokal, spænder musikken fra akustisk folk til insisterende rock.
Vinterbarn er et nyt dansk orkester, men med mange små koncerter bag sig i det københavnske musikmiljø. Noget så sjældent som et originalt sammensat hold af musikere med noget på hjerte.
Bandet arbejder i øjeblikket på at færdiggøre deres næste EP-udgivelse.
Når NEXØ spiller live foregår det med nervebanerne uden på tøjet i en eksplosiv udløsning af rendyrket, rastløs energi. Den københavnske kvartet forener den maniske fremdrift i hardcore-punk med forvrængede lydlandskaber, der afspejler en verden i set gennem digitale filtre og politisk spin. En højenergisk knytnæve af larm, men altid med en skarp sans for melodi i støjen og en legesyg tilgang til effekter og genrekonventioner. NEXØ er et indigneret skrig over en verden på vej ud over kanten.
"Det er ikke vigtigt hvem vi er. Vi vil gøre vores bedste for at skabe et rum i tiden hvor du, sammen med os, forsvinder ind i et uforudsigeligt univers hvor vi glemmer os selv. Improvisation, Groovy bass, Beatloided drumz og electronic devices bliver strategien.Og så er det crazy party time!"
Whiskeyordnen er et 10-personers energisk showband, der blander up-tempo funk, afro, balkan til en global groove fest med skæve indslag og kompromisløs spilleglæde. Musikken er medrivende, dansabel og spækket med blæs, perkussion og uventede drejninger. Bandet er kendt for deres intense livekoncerter, hvor musikalsk overskud og visuelle elementer smelter sammen i et show, der både forfører og forvilder. Whiskeyordnen vender for tredje gang tilbage til Nakkefestival – og de glæder sig ydmygt til at sprede kærlighed med jernnæve.
St. Digue er solo navnet på københavn-baseret kunstner, sanger og producer Kasper Deichmann.
Siden 2020 har hans særprægede og dystre elektroniske musik sendt chokbølger gennem Københavns undergrundsscene. Med æteriske synthesizere, hårdtslående trommemaskiner, industrielle lydtapeter, melankolske melodier og desperate skrig byder han indenfor i et neurospicy univers præget af traumer, fremmedgørelse og dommedag. Med det kombineret med hans punkede D.I.Y. tilgang, hans black metal rødder og hans flair for at eksperimentere, har han etableret sig selv som en fremadtænkende artist der er værd at holde øje med.
Hvad der startede som et sideprojekt hjemme i soveværelset har på lidt under 5 år opnået mange milepæle. Det inkluderer udgivelsen af 3 EP’er og 2 anmelderroste fuldlængde album, adskillige koncerter i Danmark og i udlandet heriblandt en Europa turné med Pleaser og en legendarisk optræden på Copenhell 2024 og A Colossal Weekend 2025.
Kom med når TØNNER, den København-baserede grunge-pop gruppe, inviterer dig ind i deresnostalgiske rock-atmosfære og relatérbare lyrik.
Med deres energiske performance og fandenivoldske attitude, blæser de publikum bagover og efterlader dem med trang til mere.
Musikken et storslået, følsomt og direkte spark i brystet, med menneskenære fortællinger om “det her fucking liv” og alt det der hører med.Med Nephew-inspirerede synths og en kvindelig vokal der befinder sig helt oppe i ansigtet på lytteren, tager TØNNER en plads på den danske musikscene, som endnu ikke er belyst.
Når TØNNER indtager scenen, er det med et show der giver plads til at råbe, skrige, grine, græde og løbe. Vi tager hinanden under armen og skåler med den familie, der i momentet bliver skabt.
Også selvom det kun varer et hjerteslag.
Det eneste man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.
Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse
Søndervangsvej 43,
4581 Rørvig
Festivalen er opbygget af frivillige, som elsker alternativ kultur og musik. Kunst hyldes i alle former på Nakke, og festivalen er fyldt til bristepunktet med gøgl, musik og malerier, som alle gæster og frivillige er med til at skabe.
Hvert år giver Nakkefestival sit overskud til lokale og internationale projekter, som arbejder for en bedre verden med mere diversitet, uddannelse, fred og kærlighed.